به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان تفت، "محمدرضا میرجلیلی" رييس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از پيشرفت بهداشت و سلامت در طول ٤٠ سال در شهرستان تفت گزارشي ارائه كرد و گفت: يك برنامه جامع در قالب يك نقشه بابت اقدامات در حوزه سلامت (٤ بُعد سلامت) و آسيب هاي اجتماعي براي سال ٩٨طراحي شود و همه سازمان ها تفاهم نامه اي اجرايي در اين خصوص امضاء كنند.

"سعید پرویزی" معاون سياسي و امنيتي فرماندار تفت در این جلسه، ضمن تشکر از اقدامات ارزنده ای که طی 40 سال گذشته توسط مسولین و خیرین و تشکلهای مردمی برای ارتقاء وضع سلامت شهرستان صورت گرفته، به برخی کمبودها اشاره نمود و گفت: با عنایت به نزدیکی شهر تفت به مرکز استان، شاهد مراجعه تعداد زیادی از بیماران شهرستانهای همجوار و حتی سایر استانها برای استفاده از امکانات و خدمات درمانی در تفت هستیم.

وی ادامه داد: همچنین به واسطه ییلاقی بودن شهرستان، در ایام تعطیل، بعضا شاهد حضور جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در شهرها و روستاهای این شهرستان هستیم که امکانات موجود کفاف مراجعین و متقاضیان خدمات بهداشتی و درمانی را نمی دهد و لازم است مسئولین دانشگاه علوم پزشکی نگاه ویژه ای به تفت برای توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی داشته باشند.

پرویزی خاطرنشان کرد: بايد از ظرفيت خيرين و سمن هاي سلامت در راستاي ارتقاي سلامت استفاده بهينه شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همچنين بر تدوين نقشه سلامت شهرستان، برگزاری كلاس هاي آموزشي ويژه گروه هاي مختلف جامعه، توسعه كانون های سلامت محلات تفت، راه اندازي خانه مشاركت مردم در سلامت، راه اندازی کانونهای سلامت محله در شهر نیر و فعال كردن شوراي پيام گزاران سلامت شهرستان تأكيد كرد.

"احمد حائريان" رييس سازمان نظام پزشكي استان در اين نشست گفت: بحث سلامت اختصاص به دانشگاه ندارد، مربوط به همه بخش ها و دستگاه ها است.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان با اشاره به اينكه بايد مطالبه سلامت را در جامعه گسترش دهيم خاطر نشان كرد: بايد بدانيم سواد با آگاهي فرق دارد، سواد يعني توانمندي استفاده و ترويج خودمراقبتي كه باعث كاهش بار بيماري ها و عوارض ناشي از آنها مي شود.

"محمد حسن لطفی" معاون امور مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد هم در اين مجمع گفت:٧٥ درصد سهم سلامت، بيرون نظام سلامت است.

لطفي هدف از تشكيل مجامع سلامت را همگامي و همراهي همه دستگاه ها جهت اجتماعي شدن و ارتقاي سلامت است عنوان كرد و افزود: پنج تهديد بزرگ از نظر سازمان بهداشت جهاني، افزايش جمعيت و فقر، سلاح هاي كشتار جمعي، محيط زيست، مواد مخدر و بيماري هاي غير واگير هستند.

 در این جلسه "محمود واعظ پور" سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفت نیز به تفصیل سیمای سلامت و شاخص های بهداشتی و درمانی شهرستان تفت را ارائه نمود.

در پايان مجمع از فعالان عرصه سلامت اين شهرستان تفت با اهدای لوح تقدیر تجليل شد.