به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان تفت، در این بازدید کیفیت، میزان چانه و پخت نان در واحدهای نانوایی فعال در سطح شهر تفت ارزیابی و بررسی شد.

"سعید پرویزی" در طی بازدید از این واحدهای نانوایی گفت: نان قوت غالب مردم است و باید همه مسئولان ذی‌ربط در ارائه نان باکیفیت و سالم که بر سر سفره‌های مردم می‌رود دقت و توجه ویژه‌ای داشته باشند.
پرویزی با اشاره به افزایش کیفیت در پخت نان اظهار داشت: افزایش کیفی نان تولیدی، نظارت بر نحوه پخت و رعایت مسائل بهداشتی، قیمت و وزن نان در شهرستان از موارد الزامی و ضروری است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری تفت با اعلام اینکه بازدیدهای مکرر و منظم از واحدهای نانوایی در دستور کار قرار دارد افزود: در نظر داریم تا در این بازدید‌ها عملکرد نانوایی‌ها را ازنظر رعایت کیفیت در پخت، رضایت ارباب‌رجوع و همچنین بهداشت فردی و محیط کار ارزیابی کنیم.

وی در پایان تصریح کرد: تشکیل گروه‌هایی متشکل از برخی از دستگاه‌های اجرایی باهدف افزایش کیفیت نان‌های تولیدی، نظارت بر نحوه پخت و رعایت مسائل بهداشتی، قیمت و وزن نان در شهرستان لازم و ضروری است که در صورت تحقق این مهم بسیاری از مشکلات واحدهای نانوایی رفع خواهد شد.